Om Mummelförlagets kommande produktion och om den som redan finns

Parallellt med Hederlighetens pris (nästa bok av Zulmay Afzali), arbetar Mummelförlaget också just nu med nästa” miggbok” (här finns kort information om den första). Förhoppningen är att båda två ska komma ut i februari 2014.

Samma månad hoppas vi också vara helt klara med den engelska versionen (re-translated by Evelyn Malzani) av Zulmay Afzalis första bok En flykting korsar ditt spår (A refugee crosses your path), så att den kan komma ut som e-bok, world wide.

Till dess uppmanar vi
– alla samhällsintresserade och metalfans att läsa Nima Dervishs intelligenta, roliga, irriterande och välskrivna bok Ordbrand
– alla som gillar – och som inte gillar! – David Eberhards självständiga tänkande och tyckande att läsa hans blandade kompott med titeln Allt är farligt. Cirkulera!
– alla som upplevt passion och/eller bytt land eller ”bara” flyttat från hemvant till helt nytt och/eller varit intagna på psykiatrisk klinik att läsa Aniram Niletrams Annorstädes.
– alla som kommer i kontakt med invandrare, främst asylinvandrare, och som är intresserade av sfi (svenska för invandrare) och hur det är att vara sfi-lärare för främst asylinvandrare att läsa Katrin Fogelbys lättlästa och intressanta bok Mitt fönster mot världen.

Samtliga böcker kan också – för mindre än vad en biobiljett kostar – laddas ner som e-böcker!

Mummelförlagets böcker