Manus

Välskrivna manus som inte kräver omfattande redigering och som redan är korrlästa minst en gång, kan skickas till Mummelförlaget via e-post i Word- eller pdf-format, med en kortfattad presentation av författaren och eventuella relevanta länkar.

Förlagets inriktning är främst av samhälls– och debattkaraktär och det är i första hand den typen av manus som är av intresse. Men även andra manus kan i vissa fall komma ifråga. ”Feel good”-litteratur samt religiösa och filosofiska texter ingår däremot inte i Mummelförlagets inriktning.

För bearbetning och en korrläsning av manus samt för kostnader för registrering hos Bibliotekstjänst och i Bokrondellen (så att böckerna finns tillgängliga för AdLibris, Bokus, bokhandeln etc), grafisk formgivning och originalproduktion samt text på Mummelförlagets sajt och Facebook-sida och information till bibliotek om nya böcker, debiteras en avgift om 10.000–20.000 kronor plus moms. Konvertering till e-bok ingår i de flesta fall. Egna ex av den färdiga boken kan köpas till självkostnadspris, olika beroende på bokens omfång och storlek.

OBS! Ta gärna kontakt via e-post, inte via telefon eller vanlig post!

mummelforlaget@comhem.se

VÄLKOMNA!

%d bloggare gillar detta: